סדנא איתי

קורס בישול הודי עם השף איתי אפרת

סדנא של איתי

חדשות מרגשות! השף ההודי איתי אפרת מגיע לסטודיו מרחב הלב בהוד השרון!!!
איתי יעביר קורס בישול הודי צמחוני ובריא.

בואו ללמוד לבשל איתנו באווירה ביתית ונעימה עם הרבה טיפים מקצועיים שתוכלו לקחת איתכם הביתה.
בקורס בישול הודי אנחנו מאפשרים לכם להפוך את הבישול ההודי לנגיש ופשוט. בעזרת קורס זה תוכלו להבין איך להכין מנות טעימות בעצמכם, כיצד להשתמש בתבלינים ואיך לקנות ולבחור אותם, איך להפוך מנה מסורתית למנה בריאה ועם זאת מאד טעימה. הסדנאות צמחוניות לגמרי, כל המתכונים מותאמים לחמרי הגלם בארץ.

מהלך הקורס:

מפגש ראשון יסודות הבישול ההודי- הסבר על הבישול ההודי, נלמד על התבלינים וטכניקות בישול, וכיצד להכין תערובות תבלינים (מסאלה) וכן נלמד להכין מאכלי יסוד קלאסיים טעימים ובריאים

מפגש שני קטניות - נלמד על הקטניות בהייחודיות להודו ולמטבח ההודי, ועל סגנון הבישול שלהן. נכין מבחר ממנות הקטניות והאהובות : צ’אנה מסאלה(תבשיל חומוס), רג’מה(תבשיל שעועית אדומה), קיצ’רי, טארקה דאל ועוד מנות מגוונות ומעניינות.

מפגש שלישי ירקות- נלמד כיצד לבשל עם ירקות מנות עם הרבה טעם ונוכחות בסגנונות שונים מהצפון והדרום. הדגש יהיה על מרכיבים ושילובים מעניינים, כמו גם על בריאות ושמירה על ערכים תזונתיים. בין המנות: אלו גובי, חצילים בקארי, ירקות בקוקוס, קארי דלעת ועוד.

מפגש רביעי מנות חגיגיות- במפגש האחרון נלמד להכין מנות מיוחדות ועשירות- מלאי כופתא- כדורי ירקות ברוטב מדהים, פאלק פניר/טופו- גבינת פניר/טופו עם רוטב קארי ותרד, שהי טופו/פניר- רוטב קרמי מועשר בקשיו ותבלינים עם קוביות גבינה/טופו וכן קינוחים הודים- גולאב ג’מון- כדורי גבינה מטוגנים במי ורדים וחלווה הודית.

מנות במהלך המפגשים עשויות להשתנות בהתאם לצרכי והעדפות המשתתפים וכן על פי חומרי הגלם בשוק.

המפגשים יערכו בסטודיו מרחב הלב, בין השעות 18:30- 21:30
כתובת: מכבים 19, הוד השרון

ההרשמה טלפונית – 0507472775.

עלות הקורס: 1100 ש”ח
בהרשמה מוקדמת עד תאריך: 1/1/2016 – 1000 ש”ח.

אנחנו מיד מתחילים..מהרו להירשם כדי להבטיח את מקומכם איתנו.

לפרטים נוספים התקשרו אליי : 054-4437567
או הקליקו כאן:
http://www.spicynature.co.il/Page2-2.html

לתשלום דמי הרשמה: